Coronabeleid

Nieuwe corona maatregelen.. En nu?

Vanwege de lockdown vinden er t/m 2 maart 2021 geen cursussen plaats in de academy. Inschrijvingen na deze datum staan open. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen hebben wij de regels in onze Academy aangescherpt. Lees hieronder alle belangrijke wijzigingen. De belangrijkste regel is: kom niet wanneer je corona gerelateerde gezondheidsklachten hebt! Iedereen weet inmiddels wat de kenmerken hiervan zijn, dus wees er alsjeblieft alert op!

Onze maatregelen op een rij

  • Het schoonmaken/desinfecteren van de handen is verplicht en wordt direct bij binnenkomst gedaan bij de hygiëne zuil
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht. Je dient deze als cursist zelf mee te nemen
  • Het dragen van een mondmasker voor je model is verplicht bij binnenkomst. Wanneer je model geknipt gaat worden mag hij in goed overleg met jou het mondmasker afzetten
  • Reis zoveel mogelijk alleen en probeer je model pas na de lunch te laten arriveren (uiterlijk 12:00 ‘s middags)
  • Geleend materiaal van de Academy zal continu ontsmet worden
  • Onze trainer(s) dragen te allen tijde een mondmasker

Je bent van harte welkom!

Natuurlijk zitten we niet te wachten op al deze vervelende maatregelen, maar we hebben het er voor nu gewoon mee te doen. Wanneer iedereen zijn/haar gezonde verstand blijft gebruiken en thuis blijft bij twijfels over de gezondheid dan komen we hier samen doorheen. Wij doen ons uiterste best om alles zo vlekkeloos en gezellig mogelijk te laten verlopen. Onze trainingsruimte is tevens voorzien van een high-end luchtzuivering systeem. Welkom dus, bij de Herenkapper Academy!

107 Google reviews

Bekijk onze reviews