De Academy

Kom binnen kijken

Sinds januari 2020 zijn is onze nieuwe locatie in Apeldoorn geopend. Nadat we 2 succesvolle jaren onze cursussen hebben gegeven in het pand van de Herenkapper Apeldoorn groeiden we uit onze jas en werd het tijd voor iets nieuws. Dankzij de nieuwe ruimte ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden en zal ons aanbod in de toekomst steeds verder worden uitgebreid.

2 Verdiepingen

Ons doel is om onze cursussen zo duidelijk mogelijk presenteren. Daarom vinden we het belangrijk alle cursussen te beginnen met een stukje theorie. Om ook dit gedeelte interessant te houden presenteren wij de theorie in vorm van een videopresentatie in onze theorieruimte op de 1e verdieping. Hier wordt tevens de lunch verzorgd tijdens onze cursussen. Kortom, aan ruimte geen gebrek en alle voorzieningen voor een geslaagde cursus zijn aanwezig.

Partner van Wahl

Dankzij onze samenwerking met Wahl Professional Nederland kun jij tijdens al onze cursussen gebruik maken van alle tondeuses die hierbij benodigd zijn. Op speciale gelegenheden komt er zelfs een vertegenwoordiger van Wahl om alle productkennis en tips uit de doeken te doen. Tevens zijn alle producten direct na de cursus bij ons aan te schaffen. Op deze manier weet je zeker dat je het juiste materiaal in huis haalt en ben je voorzien van de juiste kennis over je nieuwe product.

Verfrissend aanbod

Bij de Herenkapper Academy willen we er continu voor zorgen dat ons aanbod actueel is. Onze cursussen vinden altijd aansluiting op de hedendaagse trends en zijn uitermate geschikt om jou en/of je medewerkers up-to-date te maken omtrent de juiste technieken die daarbij vereist zijn. Tijdens onze cursussen ontvang je altijd een naslagwerk om een duidelijk en stapsgewijs inzicht te krijgen over onze cursus. Je kunt hierin alles wat aan bod is gekomen terug lezen en zo blijft de cursus ook relevant als je in je eigen salon aan het oefenen bent met de technieken die je bij ons geleerd hebt.

Welke cursus volg jij?

Bekijk en boek

106 Google reviews

Bekijk onze reviews