Salontraining op locatie

Wil jij een salontraining op locatie ontvangen voor max 10 cursisten? De Herenkapper Academy komt naar je toe!

Aantal cursisten

We hanteren een maximaal aantal cursisten van 10.

Prijs

Een complete salontraining op locatie in een van de onderstaande categorieën verzorgen we in jouw salon voor € 625 ex. BTW (max 10 deelnemers.)

  • ALLROUND
  • FADE
  • BEARD & SHAVE

Afhankelijk van de reisafstand vanaf de Academy berekenen wij in aanvulling op de cursusprijs, de volgende reis-/onkostenvergoeding:

In een straal van <50km: Geen reiskosten

In een straal van 50-100km: € 75 reiskosten

In een straal van 100km+: € 150 reiskosten

Buiten NL: In overleg

Lesmateriaal

Ook als we op locatie komen, maak je gebruik van ons lesmateriaal wat als naslagwerk bewaard mag worden. Tevens voorzien we alle cursisten na afronding van de cursus van een certificaat van deelname.

Laat je klanten zien dat je niet stil staat en ontwikkel je verder in het herenvak met een van onze cursussen! Tijdens de salontraining word je voorzien van een video instructie, een live demo op een model en het benodigde lesmateriaal. Ook ontvangen alle deelnemers van de cursus een mooi certificaat om bijvoorbeeld op te hangen in de salon om jouw klanten eraan te herinneren dat je wel degelijk geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen en op de hoogte bent van de laatste kniptechnieken en trends! Het enige wat je zelf hoeft te regelen zijn de modellen. Meld je dus vrijblijvend aan om meer informatie te ontvangen over ons aanbod en hopelijk staan wij binnenkort bij jou in de salon!

De Herenkapper Academy is officieel partner van Wahl Professional Nederland

Ontvang een salontraining op locatie van de Herenkapper Academy

Laat je klanten zien dat je ontwikkelt

Na deelname aan onze cursussen ontvangt iedereen een certificaat. Dit is natuurlijk uiterst geschikt om in je salon te laten zien dat jij niet stil zit!

Meld je aan

106 Google reviews

Bekijk onze reviews