De trainers

Meet the crew

Bij de Herenkapper Academy werken we met een ervaren en enthousiast team. Alle trainers hebben hun eigen specialiteiten en daar worden ze ook op ingezet. Wat je daar als cursist van merkt is dat je bij iedere cursus enthousiast wordt ontvangen en begeleid in je leerproces. Het maakt niet uit of je net nieuw bent in het vak of al jarenlang ervaring hebt en je skills wat bij wilt schaven. Wij hebben de juiste tips & tricks voor je!

Marc

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak is Marc een echte allrounder. Hij heeft in meerdere herenzaken zijn ervaring opgedaan en is gedreven tot en met. “Kennis delen met de cursisten geeft altijd een enorme boost van energie. Het is niet dat ik alles beter weet en dat probeer over te brengen, maar we leren juist heel veel van elkaar en daar word ik het meest enthousiast van!”

Joost

“We leerden elkaar bij onze eerste werkgever kennen” verteld Joost als hij terugblikt op zijn tijd als herenkapper. 20 jaar lang staat hij zij aan zij met Marc en is dus met recht ook een echte allrounder in het vak te noemen. “Tuurlijk wordt je van het ene kapsel enthousiaster dan het andere, maar ik draai nergens mijn hand voor om. Ik vind het erg tof om te zien hoe gedreven onze cursisten zijn, dat maakt het les geven des te leuker!”

Chris

Chris is de eerste herenkapper die we zelf volledig hebben opgeleid. Een mooi voorbeeld dus dat iemand met passie en gedrevenheid alles kan bereiken. Hij is inmiddels niet meer weg te denken als trainer bij de academy. Met zijn leergierigheid en de vakkennis die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan weet hij als geen ander wat hem te doen staat.

Duco

Een echte vakman die leeft voor de kunst van het kapper zijn. Aan alles is te zien dat hij helemaal in zijn nopjes is zodra hij een kam en schaar in zijn handen heeft. “Het herenvak zit in mijn bloed, ik ben niet bang om te experimenteren en daarmee probeer ik me altijd verder te ontwikkelen. Om deze gedrevenheid over te brengen op anderen geeft me een enorme boost!”.

Hendy

De baardspecialist van het stel. Hendy heeft met zijn jarenlange ervaring als kapper/trainer en saloneigenaar alle benodigde tips in huis om je verder te helpen op alle gebieden van het vak. Baarden en scheerbeurten zijn helemaal zijn ding en hij leert je alle tips en tricks met onwijs veel plezier en overtuiging.

Mike

Met zijn enthousiasme en gedrevenheid weet hij iedereens aandacht te vangen en zit het lesgeven, evenals het kappersvak hem ook gegoten als een jas. “Omdat ik zelf hiervoor in een fabriek heb gewerkt en me later heb laten omscholen tot herenkapper weet ik precies wat ik de cursisten het beste kan meegeven.”

Verfrissend aanbod

We zien het als een uitdaging om zoveel mogelijk alledaagse technieken uit het herenvak te verpakken in leerzame cursussen. Op deze manier willen we altijd verfrissend en up-to-date blijven en een gevarieerd aanbod kunnen brengen.

Bekijk alle cursussen