Cursus allround

Wat leer je bij ons

Een man knippen is een vak apart. En dat beseffen ook de mannelijke klanten maar al te goed. De allround cursus is dan ook volledig toegewijd aan alle technieken die aan bod komen om een man perfect geknipt de deur uit te laten gaan. Wat is een basislijn en wat zijn de do’s en don’ts met de contouren? Zomaar een paar dingen die we behandelen. Mannen worden steeds ijdeler en het is jouw taak als kapper om je hierin te onderscheiden! Dit is dé cursus bij uitstek om het niveau in je salon omhoog te tillen en de kennis over het herenvak flink uit te breiden. Al onze cursussen beginnen met een video presentatie en een ‘live’ demonstratie op een model. Tevens ontvang je als cursist na afloop een certificaat van deelname.

DEZE CURSUS KOST € 115 ex BTW

Reserveer nu

Begin met het selecteren van het aantal cursisten dat je op wilt geven voor deze cursus. Vervolgens kies je een datum en daarna vul je de persoonsgegevens in. Betaling geschiedt via iDeal of Bancontact (België).

Laden...

Vragen over onze cursus?

Sta je te popelen om je op te geven voor een van onze cursussen, maar wil je eigenlijk nog wat informatie voordat je gaat boeken? Kijk eens tussen de veelgestelde vragen, wie weet staat het antwoord dat je zoekt er al tussen!

Veelgestelde vragen