Cursus french crop

Wat leer je bij ons

De french crop, een tijdloze klassieker die niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Deze coupe komt echter in vele varianten en is makkelijk te combineren in verschillende stijlen. Denk aan de ‘Peaky Blinders’, een serie die deze modellen op een geheel eigentijdse wijze weer op de kaart weten te zetten. Wil je alle technieken leren over dit model? Dan staan wij te trappelen om met je aan de slag te gaan. Na een videopresentatie en ‘live’ demonstratie van onze trainers is het tijd om zelf aan de slag te gaan op je eigen model! Na afloop van de cursus ontvang je tevens een certificaat van deelname. Ideaal om aan je collega’s en klanten te laten zien dat je niet stil staat in je ontwikkeling binnen het kappersvak!

DEZE CURSUS KOST € 135 ex BTW

Reserveer nu

Begin met het selecteren van het aantal cursisten dat je op wilt geven voor deze cursus. Vervolgens kies je een datum en daarna vul je de persoonsgegevens in. Betaling geschiedt via iDeal of Bancontact (België).

 

Laden...

Ontdek meer van onze cursussen

Passie en ervaring zijn 2 kernwoorden als het gaat om het delen van kennis. We merken dat we onwijs enthousiast worden van de gedrevenheid van onze cursisten en dat tilt iedere cursus weer naar een hoger niveau. Wist je dat we nog meer cursussen geven?

Bekijk ons hele aanbod

10 Google reviews

Bekijk onze reviews