Cursus fade

Wat leer je bij ons

Een goeie fade zetten, hoe doe je dat nou precies? Of je nou net nieuw bent in het vak of al jarenlang meedraait, een mooie fade zetten is een pittige klus. Je ziet de allermooiste foto’s voorbij komen op instagram en denkt: Hoe dan? Wij leren je stapgewijs aan de hand van een video presentatie en een ‘live’ demonstratie hoe jij de beste basis legt voor een goeie fade. Vervolgens mag je zelf aan de slag gaan op je eigen model en staan onze trainers voor je klaar om je stap voor stap te helpen. Kun je al wel faden, maar denk je dat je niveau nog hoger kan tillen? Ook dan is deze cursus zeer geschikt voor jou!

DEZE CURSUS KOST € 135 ex BTW

Reserveer nu

Begin met het selecteren van het aantal cursisten dat je op wilt geven voor deze cursus. Vervolgens kies je een datum en daarna vul je de persoonsgegevens in. Betaling geschiedt via iDeal of Bancontact (België).

 

Laden...

Al 600 kappers geleerd hoe je een fade zet

Passie en ervaring zijn 2 kernwoorden als het gaat om het delen van kennis. We merken dat we onwijs enthousiast worden van de gedrevenheid van onze cursisten en dat tilt iedere cursus weer naar een hoger niveau. Wist je dat we nog meer cursussen geven?

Bekijk ons hele aanbod

9 Google reviews

Bekijk onze reviews
x

DE HERENKAPPER APELDOORN TIJDELIJK GESLOTEN

Op advies van de overheid gaan onze schuifdeuren voor bepaalde tijd op slot. We vinden dit onwijs jammer maar hopen dat je volle haardos snel de weg weer terug vindt naar onze zaak zodra we weer open gaan. We hopen dat je gezond en wel door deze lastige tijd heen komt.

Ga voor het laatste nieuws naar onze facebook pagina
of help ons door alvast een cadeaubon te kopen!