Cursus beard & shave

Wat leer je bij ons

Een lange volle baard, of strak en kort getrimd? Een mooie baard is tijdloos en om die rede zal de vraag hierom vanuit klanten altijd blijven. Maar hoe zet je die strakke lijnen? Hoe laat je een baard mooi vol lijken en waar hou je rekening mee tijdens het knippen van een baard? Kom het leren tijdens deze cursus. We doen alle tips en tricks uit de doeken en laten je kennis maken met het open mes. Ook zullen we tijd besteden aan productadvies voor de baard. Kortom, dit is dé cursus bij uitstek om het aanbod in jouw salon compleet te maken!

 

DEZE CURSUS KOST € 95 ex BTW

Reserveer nu

Begin met het selecteren van het aantal cursisten dat je op wilt geven voor deze cursus. Vervolgens kies je een datum en daarna vul je de persoonsgegevens in. Betaling geschiedt via iDeal of Bancontact (België).

 

Laden...

Vragen over onze cursus?

Sta je te popelen om je op te geven voor een van onze cursussen, maar wil je eigenlijk nog wat informatie voordat je gaat boeken? Kijk eens tussen de veelgestelde vragen, wie weet staat het antwoord dat je zoekt er al tussen!

Veelgestelde vragen

9 Google reviews

Bekijk onze reviews
x

DE HERENKAPPER APELDOORN TIJDELIJK GESLOTEN

Op advies van de overheid gaan onze schuifdeuren voor bepaalde tijd op slot. We vinden dit onwijs jammer maar hopen dat je volle haardos snel de weg weer terug vindt naar onze zaak zodra we weer open gaan. We hopen dat je gezond en wel door deze lastige tijd heen komt.

Ga voor het laatste nieuws naar onze facebook pagina
of help ons door alvast een cadeaubon te kopen!